top of page

Anette är en fantastisk lärare och bjuder verkligen på sin visdom och sina kunskaper på ett varmt, proffesionellt och tryggt sätt. Jag upplever Anette som lyhörd och grundad. Kursen i Angelic Reiki healing var fantastisk och jag fick ytterligare ett verktyg med mig för att kunna vara i service på bästa sätt. Jag ska definitivt gå Anettes fortsättning på den kursen. Även efter utbildningen har hon sett till att vi fått öva på våra nya kunskaper genom att skapa en grupp med oss deltagare där vi varje vecka övar och ger varandra och närstående healing så att det inte glöms bort. En fantastisk gåva till oss alla.

Jag har även deltagit i trumresor och ceremonier anordnade av Anette vilka har varit helt ljuvliga och en riktig påfyllning med energi, nya insikter och avslappning de lux. Gemenskapen med de andra deltagarna betyder så mycket. 


Jag kan varmt rekommendera Anette som kursledare, lärare & mentor och jag är oerhört tacksam att våra vägar mötts. Med värme!

Fannia S. Almén

Jag gick Trummans magikurs och det var bland det bästa jag gjort. Hade inte riktigt vågat använda min trumma men Anette fick mig att på ett naturligt sätt känna hur jag skulle använda den. Anette är en fantastisk och varm person och en otroligt bra lärare. Rekommenderar varmt att gå denna magiska och värdefulla kurs.

Annika H Lindström 

Anettes kurser är alltid så fint hållna. Hon håller alla deltagare i trygghet, delar med sig av sin visdom, kärlek och humor. Hon är intuitiv och tydlig i det hon förmedlar. Rekommenderar henne varmt.

Jeanette Karlsson

Jag rekommenderar Anettes Angelic Reiki kurs som har tagit mig till en helt ny nivå i min healing. Rekommenderar även hennes Reiki behandling. Tänk att en behandling kan göra så mycket!


Jag har även köpt vackra smycken, en liten medicinväska (som jag har örter, kristaller eller runor i) och en smudge fjäder från Anettes Starfeathersart. Jag kan varmt rekommendera trumhealingen med.


Anette skapar magi med sina händer. Hon har en fantastisk närvaro och själ i allt hon gör. Tack vackra syster!

Marita Håkansson, Brunnskogshälsan

Jag upplevde djup, behaglig avslappning i hela min kropp och själ. Anette har en värme och ett lugn som bidrar till en magisk stund frikopplad från vardagen. Så underbart med trummans vibrationer i min kropp.

Åsa Vingesköld

Jag har fått prova på Anettes Reiki Drum några gånger kontinuerligt, den går på djupet och tar en ner i skön avslappning. Anette är trygg och säker på det hon gör. Ibland då Anette föll in i jojken med intuitiv sång tog hon mig till forna tider och platser som väckte känslor inombords. Anette har en fin känsla och är mycket kunnig. Reiki Drum gav mig ett lugnare sinne och balanserad kropp.

Marita Nordin Håkansson

Omdömen: Omdömen
Omdömen: Pro Gallery

Varmt välkommen på behandling, trumresa eller kurs hos mig

Ingen av kurserna eller trumresorna kräver förkunskaper och alla som är nyfikna på healing och spirituell utveckling är varmt välkomna. Är du nyfiken på att veta mer om mig och mina utbildningar kan du läsa här


Boka gärna behandling i bokningssystemet här på hemsidan eller mejla mig. Tillgängliga evenemang med trumresor och kurser/workshops kan du se i kalendern här och på Facebook-sidan

Omdömen: Text
bottom of page