top of page
Inga kommande evenemang för tillfället
186009452_328041805500500_5003612120520478802_n.jpeg

Är du intresserad av kurser & workshops?

Jag håller löpande kurser på Gotland, ibland i Stockholm och kan eventuellt också komma till din ort om önskemål finns, kontakta mig i så fall. 

Jag är har varit verksam i Förenade Reikiförbundet Sverige under flera år och följer deras riktlinjer för Reiki-kurser. 

Energiläkning

Angelic Reiki ©

I år fyller Reiki 100 år och kan användas som friskvård i Sverige.

Angelic Reiki 1-2

Angelic Reiki 2-3

Angelic Reiki Professional

Angelic Reiki Master Teacher

Mer info på Förenade Reikiförbundets hemsida, Angelic Reiki International och AngelicReiki.se

Trummans magi

Varmt Välkommen till en helg i den heliga cirkeln där du får utforska kraften och magin i trumman.

Att trumma är en urtida symbol för det heligt feminina. I varje kultur världen över har just kvinnor använt trummor för ceremonier, ritualer och helande.

Trummans runda form står för det heligt feminina och trumpinnen för det heligt maskulina och tillsammans bildar de helheten inom oss och för det syfte du trummar.


Känner du att det är dags nu, att äntligen våga ta fram din trumma på riktigt och påbörja det heliga och kreativa samarbetet ni tillsammans kan skapa, så är detta en dag för dig. Att få njuta av friheten i elementens magi och tryggheten i systerskapets heliga cirkel blir helande för oss alla.

Anette trummar 1.jpeg
IMG_20220414_121820_014.jpg

Trumbyggarkurs

Välkommen till en helg där du skapar & bygger din egen magiska trumma & trumpinne! 

Under helgen väver du in dina drömmar & intentioner i din trumma. Vi pimpar trummorna med fjädrar, pärlor & målade symboler. Genom trumresor bjuds du in till att få kontakt med din kraft inspiration & kreativa källa där din medicin får lyftas fram & blir synlig. Alla skapar sin egen trumma & fyller den med den unika medicin & kraft som just du behöver och vill drömma in i ditt liv just nu.

Trummans helande kraft

Välkommen till en helg i den helande trummans magi!

Denna kurs riktar sig till dig som redan utövar någon form av healing och önskar ett komplement eller till dig som enbart vill använda trumman som helande instrument till dig själv och/eller andra. Trumman är ett av de äldsta instrumenten vi människor känner till. Den har använts till ceremonier, att spela på, till helande och på många fler sätt av våra ursprungskulturer.

Anette trummar 2.jpeg
162427210_287600612877953_7421371016653220094_n.jpeg

Munay Ki

Jag lär ut shamansk healing och Munay Ki enligt Alberto Villoldos läror.

Kanske har du själv någon idé om en kurshelg och eventuellt innehåll, hör av dig, jag kanske kan skräddarsy något till dig/er.

Anette är en fantastisk lärare och bjuder verkligen på sin visdom och sina kunskaper på ett varmt, proffesionellt och tryggt sätt. Jag upplever Anette som lyhörd och grundad. Kursen i Angelic Reiki healing var fantastisk och jag fick ytterligare ett verktyg med mig för att kunna vara i service på bästa sätt. Jag ska definitivt gå Anettes fortsättning på den kursen. Även efter utbildningen har hon sett till att vi fått öva på våra nya kunskaper genom att skapa en grupp med oss deltagare där vi varje vecka övar och ger varandra och närstående healing så att det inte glöms bort. En fantastisk gåva till oss alla.

Jag har även deltagit i trumresor och ceremonier anordnade av Anette vilka har varit helt ljuvliga och en riktig påfyllning med energi, nya insikter och avslappning de lux. Gemenskapen med de andra deltagarna betyder så mycket. 


Jag kan varmt rekommendera Anette som kursledare, lärare & mentor och jag är oerhört tacksam att våra vägar mötts. Med värme!

Fannia S. Waldén

Självporträtt Anette 2.jpeg
bottom of page