top of page

Om mig – Anette Björsund

som driver Mirrors Of time här på Gotland. Välkommen!

Jag är en högkänslig person från barnsben, en stor gåva att känna av och veta, se och höra det ingen annan gör. Jag lärde mig tidigt att inte prata om det eftersom ingen ville lyssna eller tro på det jag ”visste” så jag behöll allt för mig själv och kände mig annorlunda jämfört med alla andra. Detta gjorde att jag tillbringade mycket tid i naturen och tillsammans med djur av olika slag. Där kände jag mig hemma, energin flödade och kommunikationen var ordlös.


Mitt intresse för Moder Jord, ursprungsbefolkningar och gudinnekulturer började där och mina "lärare" var indianer som berättade vad som var viktigt för mig på livets väg och som senare kom leda fram till mina utbildningar inom andlighet. Jag tyckte om att hålla mina händer på människor och djur som hade ont eller var ledsna och de kände sig bättre när jag gjort det. 

Självporträtt Anette 2.jpeg
IMG_20210822_222238_483.jpg

Min magiska ö, Gotland

Eftersom min släkt på pappas sida är från Gotland tillbringade jag mycket tid där på deras lantgårdar med djurhållning, skördetider, grönsaks- och örtodling, hantverk och mycket mer.


Jag fick hugga i där det behövdes oavsett om jag kunde det som krävdes av mig eller inte. Detta lärde mig att alltid våga och lita till att jag kunde. Min instinkt och intuition till vad och hur jag skulle göra utvecklades otroligt och grundlade mitt förhållningssätt till livet och naturen med devisen om att allt är besjälat - allt är ett.


Jag lärde mig också att tankens kraft är viktigt och det var genom mina indianguider, som jag har minne av sedan 8-årsåldern, vilket jag haft användning för när jag tävlat i idrott, pistolskytte och olika ridgrenar.

Reiki & en oförglömlig upplevelse

När jag var runt 40 år så pockade ”andligheten” på rejält och jag gick på min första Reiki-session som jag upplevde rent magisk, all stress och oro släppte genom att någon lade händerna på mig, detta var något jag verkligen ville lära mig. Så jag utbildade mig i alla steg till Reiki Master och började hålla egna kurser och det är verkligen något jag tycker om, att få se andra utvecklas. I samband med det så hade jag en otrolig upplevelse av att jag vaknade en natt av att det ängel i fysisk form stod vid mina fötter och fläktade med sina gammelrosa vingar. Jag fick fina budskap om min fortsatta andliga väg.

Jag har varit verksam i Förenade Reikiförbundets styrelse i ungefär tre år och är fortfarande medlem för att stödja deras arbete och följer deras riktlinjer för mina Reiki-kurser. 

Image by Julian Hanslmaier
Image by Niklas Veenhuis

Min magiska ö, Gotland

När jag fyllde 60 år fick jag gå i tidig pension och flyttade så ner till min magiska ö, Gotland, där jag idag bor i skogen nära Visby med sambo och hund. Här skapar jag också mitt hantverk i samklang och ceremoni med månen och naturens krafter. Jag känner lycka och tillfredsställelse att få dela med mig av mina erfarenheter, förmågor och kunskap till Er, mina medvandrare på Jorden och att få er att inse att vi alla kan skapa mer än vi tror att vi kan i våra liv.

”Att ta sig tid för kontemplation, naturvandringar, skapande och vila är viktigt för att kunna känna sitt hjärtas innersta längtan så vi kan vara våra egna ledare i livet. Det kan uppnås på olika sätt och en av dem är att lära sig olika helandetekniker – en annan att meditera, yoga eller gå på trumresor regelbundet. Alla dessa olika tekniker balanserar oss så vi kan landa i vår kropp, får sinnet att lugna sig och nyfikenheten på livet att öka såväl som livsglädjen och skaparkraften.”

received_739228346920242.webp

Min kära följeslagare – trumman

Jag använder bland annat olika ljud, som exempelvis trumman både i healing, meditation och ceremonier, den har en unik  förmåga att genom ljudet lösa upp blockeringar av olika slag och få oss att känna oss trygga och grundade, vi minns vår mammas rytmiska hjärtslag när vi låg i magen.


Den första gången jag trummade på en väns meditation kom min trumguide, Chief Buffalo, han sa - du ska trumma för livet, det heliga livet. Vid det tillfället förstod jag inte riktigt vad han menade men idag tror jag mig veta...


Att följa månens cykler av vila och aktivitet är också ett fantastiskt redskap att hålla oss i balans därför håller jag oftast mina trumresor i samklang med månens faser och mitt mål är att skapa magi för dig.

Homeopathic Treatment
En del av all min kunskap

Ett urval av alla utbildningar jag gått genom åren. Mycket kunskap kommer också från mina andliga guider som väglett och utbildat mig bland annat med trumman som instrument.

Soul Realignment Advanced (Andrrea Hess som lärare)

 

Master Teacher i Angelic Reiki, Usui Reiki, Holy Fire Reiki & Karuna Reiki 

Atlantean Healing Master (Birkan Tore som lärare) 

 

Practitioner i Reiki-drum (Sarah Gregg som lärare)

 

Diplomerad klangmassör & soundhealer (Annika Lynton som lärare)

 

Priestess of Nature (Ann Forsberg som lärare) 

 

Practitioner in Shamanic Energy Medicine, Alberto Villoldo (Jeanette Mantel som lärare)

 

Practitioner in Luminous Healing Illuminations, Extractions, Soul retrieval and Death-rithes 

 

Certifierad i Past Life Regression (Michael Newtons-lära med Christine Kromm Henrie som lärare) 

 

Diplomerad meditationsledare (Maria Nylow som lärare) 

Verksam i styrelsen Förenade Reikiförbundet Sverige 

 

Tarot för Thomas Jönsson, Akashareading, runor, Änglamassage, Bioenergiterapi, mediumutbildning, kristallhealing med mera... 

Kontakta mig

Behandlingarna hålls hemma hos mig på Visby Skogsholm 406 utanför Visby och kurserna på Phenixkliniken Lejongränd 2, Visby.  

073-6349714

Swish 123 008 00 51

  • Facebook
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

Självporträtt Anette 1.jpeg
bottom of page