mirrorsOftime Visby ensk. firma, Visby-Skogsholm 406. 621 41 VISBY, Tel: 073-634 97 14, E-post: info@mirrorsoftime.se, Bg: 5322-8110. Innehar F-skattsedel. Photo by Anette Björsund. All rights reserved © 2020

Magiska trumresor.

Dessa cirklar är till för dig som vill få en djupare kontakt med din inre vägledning. Trummans ljud skapar långsammare hjärnvågor än vi har i vårt vardagliga liv vilket gör att du lättare kan slappna av.

 Vi utforskar trumresan genom individuella resor där vi får vägledning och healing åt oss själva.

 

Det är olika teman vid varje tillfälle och du kanske får möta kraftdjur, upplysta mästare, naturväsen och förfäder i vårt arbete tillsammans.

 

Alla är välkomna att delta i dessa trumcirklar, oavsett erfarenhet och var du befinner dig på din personliga resa. Vi går igenom grunderna för dig som är nybörjare så att du enkelt kan följa trummans rytm in i Drömtiden.

 

Dessa trumresor är inte vägledda/guidade utan varje deltagare har sina individuella upplevelser och kommer att få till sig det som de ska ha, just nu. Du blir vägledd fram till din ingång, därefter handlar det om dig själv. Intentionen är det viktigaste och den klargör vi innan.

 

Oftast är vi utomhus i skogen eller vid havet i fullmånens sken och när det inte är eldningsförbud finns en värmande eld i cirkelns mitt.
Ibland har jag med mig min tipi då vi kan sitta under tak om vädret är sämre.

 

Trumresorna synkroniseras med månen och sker i och runt full- och nymåne.